Početni tečaj swing plesovaTatigor1

sezona 2018/19

POČETAK TEČAJA:

PONEDJELJAK, 12.11. u 20:00

PRVI SAT JE BESPLATAN !

!!! PAŽNJA !!!

Trenutno sve solo follower prijave stavljamo na listu čekanja. Ukoliko se do početka tečaja prijavi dovoljan broj leadera, odmah ćemo Vas obavijestiti!
No, ukoliko želite na ovom tečaju učiti plesnu ulogu leadera, prijave su i dalje otvorene!

 * * *

UPISI SU I DALJE OTVORENI ZA :

PAROVE,

SOLO LEADERE

i

PRIJAVE PO PROMOTIVNOJ AKCIJI 3 ZA 1!

 * * *

Početni tečaj se održava jednom tjedno

PONEDJELJKOM od 20:00 do 21:30

Tečaj je otvoren za sve bez obzira na prošlo plesno (ne)iskustvo, a prijaviti se možete sami ili u paru.


Lokacija:

UP BANDOLEROS,
Dobojska 36c

Cijena: 

180 kn po osobi mjesečno*
* 4 termina početnog tečaja od 90 min ponedjeljkom +  4 termina vježbaonice od 120 min srijedom + besplatni plesnjak utorkom

Prijavnica

za termin početnog tečaja ponedjeljkom u 20:00h

BONUS : 

Promotivna akcija: 3 za 1 !!!!

2guys one girl

Svaka cura koja sa sobom dovede 2 dečka (leadera) dobija prvih mjesec dana tečaja BESPLATNO, a dečki plaćaju samo 50 % cijene!!!

Akcija vrijedi i za cure i za dečke koji dovedu još 2 plesača(‘LEADERA’) na tečaj!

Kod prijave je u kućicu “Napomena” potrebno upisati imena plesača koje dovodiš, a kod upisa na prvom satu tečaja ostvarujete popust!

POČETNA GRUPA: JUMP START

Početni tečaj traje 3 mjeseca i u tom razdoblju učimo, vježbamo i savladavamo osnove plesnog pokreta u swing plesovima. Upoznajemo se s temeljnim figurama Lindy Hopa, Lindy Charlestona i East Coast Swinga. Kroz sustav zanimljivih, ali i zabavnih vježbi i figura savladavamo držanje, položaj, orijentaciju i kretanje tijela u swing plesovima. Pritom, posebnu pažnju pridajemo plesnoj komunikaciji (tzv. vođenju i praćenju) i stvaramo temelje na kojima možete nastaviti graditi složenije figure na naprednim tečajevima i radionicama.  Krećemo i s osnovama muzikalnosti – slušanjem  i prilagođavanjem svog plesa glazbenom ritmu. Na početku plešemo na pjesme sporijeg tempa, ali vam pokazujemo i kako jednostavnim koracima plesati na pjesme srednjeg i bržeg tempa.

Prva tri mjeseca tečaja nazvali smo JUMP START jer će vam omogućiti da bez problema izađete na plesni podij i suvereno zaplešete na veselje vaše(g) partnera/partnerice i vas samih!