Početni tečaj swing plesovaTatigor1

sezona 2019/2020


POČETNI TEČAJ LINDY HOPA

Retro je opet IN! 😉 Ples je nezaobilazni dio vašeg kul karaktera, kvalitetnog društvenog života i razlog osmjeha na vašem licu!
Učimo 3 plesa u 3 mjeseca!! East coast swing, Lindy charleston i Lindy hop.
Tečaj je otvoren za sve bez obzira na prošlo plesno (ne)iskustvo, a prijaviti se možete sami ili u paru.
Pozivamo vas da nam se pridružite i otkrijete zašto su swing plesovi tako privlačni i zabavni!
RASPORED & LOKACIJA
Boogaloo, Ul. grada Vukovara 68, 10000, Zagreb
PONEDJELJKOM od 19:30 do 21:00
CIJENA: 
180 kn po osobi mjesečno*

POČETNI TEČAJ ROCKABILLYJA

Ako su rock’n’roll i rockabilly nezobilazni dio vašeg glazbene kolekcije, vrijeme je da naučite i plesati na vašu omiljenu glazbu!
Dođite u na naš tromjesečni tečaj i zaplešite na glazbu uz koju još od kad ste prvi put pogledali Briljantin (i Johna Travoltu ;)) ne možete sjediti na miru!
RASPORED & LOKACIJA
UP BANDOLEROS, Dobojska 36c
UTORKOM od 19:00 do 20:00
CIJENA: 120 kn po osobi mjesečno *

VINTAGE SOLO JAZZ

Pozivamo vas na tečaj na kojem ćete podebljati svoj repertoar solo koraka i unaprijediti držanje tijela i plesnu tehniku!
Na satovima vintage jazza i charlestona, jednom tjedno po sat vremena, učit ćemo zabavne & šašave korake i koristiti razne tehnike improvizacije.
Plan je razviti motoriku zbog koje ćete se slobodnije i lakše kretati u svakom plesu (u paru ili solo, u swingu ili van swinga) i naučiti opušteno zaplesati baš kako najviše guštate bez obzira na to tko vas gleda ili ne gleda! 😉


RASPORED & LOKACIJA
UP BANDOLEROS, Dobojska 36c
UTORKOM od 20:00 do 21:00
CIJENA: 120 kn po osobi mjesečno ** uključuje 4 termina tečaja + 4 termina od 120 min vježbaonice + besplatne plesanjake

* Za trenutne polaznike tečajeva Jump’n’Swing Zagreb:
kombinacija LINDY + 1 dodatni tečaj + VJEŽBAONICA = 250 kn
odnosno
kombinacija LINDY + 2 dodatna tečaja + VJEŽBAONICA = 320 kn po osobi

BONUS :  Promotivna akcija: 3 za 1 !!!!

Dovedite sa sobom 2 LEADERA i osvojite mjesec dana BESPLATAN tečaj, a leaderi plaćaju samo 50 % cijene!!!
Akcija vrijedi i za cure i za dečke koji dovedu još 2 plesača(‘LEADERA’) na tečaj!
Kod prijave je u kućicu “Napomena” potrebno upisati imena plesača/plesačica koje dovodiš, a kod upisa na prvom satu tečaja ostvarujete popust!

Prijavnica

za početne tečajeve LINDY HOP / ROCKABILLY / SOLO JAZZ / BALBOA
Cijena majice je 90 kn.

POČETNI TEČAJ LINDY HOPA

POČETNA GRUPA: JUMP START

Početni tečaj traje 3 mjeseca i u tom razdoblju učimo, vježbamo i savladavamo osnove plesnog pokreta u swing plesovima. Upoznajemo se s temeljnim figurama Lindy Hopa, Lindy Charlestona i East Coast Swinga. Kroz sustav zanimljivih, ali i zabavnih vježbi i figura savladavamo držanje, položaj, orijentaciju i kretanje tijela u swing plesovima. Pritom, posebnu pažnju pridajemo plesnoj komunikaciji (tzv. vođenju i praćenju) i stvaramo temelje na kojima možete nastaviti graditi složenije figure na naprednim tečajevima i radionicama.  Krećemo i s osnovama muzikalnosti – slušanjem  i prilagođavanjem svog plesa glazbenom ritmu. Na početku plešemo na pjesme sporijeg tempa, ali vam pokazujemo i kako jednostavnim koracima plesati na pjesme srednjeg i bržeg tempa.

Prva tri mjeseca tečaja nazvali smo JUMP START jer će vam omogućiti da bez problema izađete na plesni podij i suvereno zaplešete na veselje vaše(g) partnera/partnerice i vas samih!