Početni tečaj swing plesovaTatigor1

sezona 2018/19POČETAK TEČAJA:

PONEDJELJAK, 21.1.2019. u 20:00

PRVI SAT JE BESPLATAN !
 * * *
Početni tečaj se održava jednom tjedno
PONEDJELJKOM od 20:00 do 21:30
Tečaj je otvoren za sve bez obzira na prošlo plesno (ne)iskustvo, a prijaviti se možete sami ili u paru.

Lokacija:

BOOGALOO KLUB,
Vukovarska 68

Cijena: 

180 kn po osobi mjesečno*
* 4 termina početnog tečaja od 90 min ponedjeljkom +  4 termina vježbaonice od 120 min srijedom + besplatni plesnjak utorkom

Prijavnica

za termin početnog tečaja ponedjeljkom u 20:00h

BONUS : 

Promotivna akcija: 3 za 1 !!!!

2guys one girl

Svaka cura koja sa sobom dovede 2 dečka (leadera) dobija prvih mjesec dana tečaja BESPLATNO, a dečki plaćaju samo 50 % cijene!!!

Akcija vrijedi i za cure i za dečke koji dovedu još 2 plesača(‘LEADERA’) na tečaj!

Kod prijave je u kućicu “Napomena” potrebno upisati imena plesača koje dovodiš, a kod upisa na prvom satu tečaja ostvarujete popust!

POČETNA GRUPA: JUMP START

Početni tečaj traje 3 mjeseca i u tom razdoblju učimo, vježbamo i savladavamo osnove plesnog pokreta u swing plesovima. Upoznajemo se s temeljnim figurama Lindy Hopa, Lindy Charlestona i East Coast Swinga. Kroz sustav zanimljivih, ali i zabavnih vježbi i figura savladavamo držanje, položaj, orijentaciju i kretanje tijela u swing plesovima. Pritom, posebnu pažnju pridajemo plesnoj komunikaciji (tzv. vođenju i praćenju) i stvaramo temelje na kojima možete nastaviti graditi složenije figure na naprednim tečajevima i radionicama.  Krećemo i s osnovama muzikalnosti – slušanjem  i prilagođavanjem svog plesa glazbenom ritmu. Na početku plešemo na pjesme sporijeg tempa, ali vam pokazujemo i kako jednostavnim koracima plesati na pjesme srednjeg i bržeg tempa.

Prva tri mjeseca tečaja nazvali smo JUMP START jer će vam omogućiti da bez problema izađete na plesni podij i suvereno zaplešete na veselje vaše(g) partnera/partnerice i vas samih!