RETRO VIKEND u ožujku!

Categories:Novosti, Radionice
Tatigor1

Dragi plesači,

došlo je vrijeme za NOVI RETRO VIKEND!!!

Ovoga puta vam nudimo 3 RADIONICE!

Dvije sa plesovima BALBOA & PARTNER CHARLESTON, koje možda još niste isprobali ili želite ponoviti osnove i naučiti još naprednijih figura i dodatnu sa temom plesne tehnike pod kodnim imenom: FLOOR CRAFT.

BALBOA

Balboa je ples nastao u 20-tim god. prošlog stoljeća u Kaliforniji. Legenda kaže da se plesalo na tako punim plesnim podijima da su plesači morali smisliti nov način kretanja na brzu glazbu bez zauzimanja puno prostora. Korištenje malog prostora i često brzi tempo karakteristične su osobine ovog plesa. Na radionici ćemo učiti nekoliko verzija osnovnog koraka koje ćemo spojiti i začiniti sa zanimljivim figurama kako bismo vam omogućili da nesmetano zaplešete i pratite brze ritmove u pjesmama.

PARTNER CHARLESTON

Charleston je u 20-im godinama prošlog stoljeća bio popularniji od lambade, gangam style-a i ice bucket challenge-a zajedno!

Upoznat ćete osnovne korake ovog živahnog i nevjerojatno zabavnog plesa i naučiti figure koje možete plesati u paru. Također ćemo vam pokazati kako Charleston ubaciti u vaš lindy jer ne smijete zaboraviti, lindy hop je nastao upravo iz charlestona! 🙂

FLOOR CRAFT

ili kako preživjeti prepun plesni podij plešući lindy?

Jer naravno, nikad VI niste krivi za modrice po zglobovima i zaletavanje u tuđe partnere i partnerice, zar ne? Uvijek je netko drugi nepažljiv 😉
Za svaki slučaj, da možete s tim ‘drugima’ vježbati trikove i tehniku osvajanja plesnog prostora, dođite na ovu radionicu i ojačajte svoju svijest o plesnom prostoru koji koristite i povećajte preciznost kojom vodite ili pratite već poznate i isplesane figure!

Ovo je svakako vještina kojom uvjerljivo prelazite na viši nivo plesača!

Prijave obavezne na sljedećem linku:

RETRO VIKEND PRIJAVNICA