Plesna radionica ROCKABILLY JIVEa & ROCK’N’ROLLa s Miss Aloha

Categories:Novosti, Plesnjaci, Radionice
Tatigor1

Miss Aloha

Julie Miranda aka Miss Aloha nam opet dolazi u Zagreb! 😀 😀 😀

U utorak, 30.5. održat će radionicu rock’n’rolla i rockabilly jive-a namijenjenu kako početnicima tako i naprednim plesačima!

Miss Aloha je međunarodna organizatorica, promotorica, DJ i učiteljica plesova iz 50-tih godina i redovno sudjeluje na festivalima specijaliziranim za ljubitelje rock’n’roll ere diljem Europe.

Ako rock’n’roll i rockabilly vrište iz vaših slušalica i zvučnika, a redovni ste gost koncerta na bogatoj hrvatskoj sceni, vrijeme je da naučite i plesati na vašu omiljenu glazbu! Vidimo se u Boogaloo klubu, 30.5. 18:30h, pripremite se na odličnu atmosferu i učenje plesnih koraka na glazbu uz koju još od kad ste prvi put pogledali Briljantin ne možete sjediti na miru!

Raspored:

***18:30 – 19:30 – POČETNICI – Ako još niste probali ovaj ples, a baš bi voljeli, onda je ovo sat za vas! Radimo osnovni korak i nekoliko laganih figura za zagrijavanje. Odličan uvod za napredne sate u nastavku radionice!

***19:30 – 20:30 – NAPREDNI 1 -Već plešete rockabilly jive, no sigurni smo da želite još materijala da biste zablistali na plesnom podiju. Naučit ćete ih upravo na ovom satu!

***20:30 – 21:30 – NAPREDNI 2 – Još naprednije figure i kombinacije za improvizaciju, nastavak sata NAPREDNI 1.

Napomena: Svi koji su zaplesali na početnom satu moći će pratiti i materijal sa naprednih satova!

Cijena:

1 sat: 50kn
2 sata: 85 kn
3 sata: 120kn

Lokacija:

Boogaloo Zagreb, Ulica grada Vukovara 68
LET’s shake, rattle and roll!

Više o Julie može pronaći  na njenoj web stranici HULA BOOGIE!
Dodatne info pratite na FB eventu: ROCKABILLY JIVE-a & ROCK’N’ROLL s Miss Aloha