Swing Summer Session @ Melin Cafe

Categories:Novosti, Plesnjaci
Tatigor1

Sezona godišnjih odmora i uživanja u suncu, moru i gorju se opasno približava, a zna se već kako ono ide: dok godišnji odmori traju, plesni podiji miruju. Zato vas srdačno pozivamo da nikako ne propustite priliku te da nam se pridružite na posljednjem velikom Jump’n’Swing plesnjaku prije ljetne stanke:

SWING SUMMER SESSION @ Melin Cafe

koji će se održati na svima već dragoj ljetnoj terasi dobro nam poznatog jazz bara Melin u Kožarskoj ulici u petak 13. srpnja od 21:30 pa sve do sitnih noćnih (ili možda već jutarnjih) sati!

Plesnjaci by Jump’n’Swing nastavljaju se u rujnu: zato iskoristite posljednju šansu prije srpanjsko-kolovoške fjake i dođite se isplesati, hvalisati svojim plesnim talentom i vještinama improvizacije te pokazati što ste sve naučili ove plesne sezone! Naravno, kao i uvijek, naši će iskusni DJ-i puštati za sve nas swingastičnu mjuzu i držati nas cijele noći na plesnom podiju! Bit će to praznici za uši i noge! A ne moramo ni spominjati da je upad, naravno, besplatan. Obećajemo vam nezaboravnu večer i rasplesani provod! Vidimo se u Melinu u petak 13. srpnja!