UPISI NA TEČAJEVETatigor1

sezona 2017/18

* * *   POČETAK TEČAJA 9.4. u 20:30    * * *


 

Početni tečaj se održava jednom tjedno

PONEDJELJKOM od 20:30 do 22:00

Tečaj je otvoren za sve bez obzira na prošlo plesno (ne)iskustvo, a prijaviti se možete sami ili u paru.

Cijena: 

150 kn po osobi mjesečno (4 termina)

Lokacija:

BOOGALOO KLUB,
Vukovarska 68


PLUS : BESPLATNI OTVORENI SAT održat ćemo u PONEDJELJAK, 26.3. od 20:30 do 22h.

 
 

Prijavnica:


BONUS : 

Promotivna akcija: 3 za 1 !!!!

2guys one girl

Svaka cura koja sa sobom dovede 2 dečka (leadera) dobija prvih mjesec dana tečaja BESPLATNO, a dečki plaćaju samo 50 % cijene!!!

Akcija vrijedi i za cure i za dečke koji dovedu još 2 plesača(‘LEADERA’) na tečaj!

Kod prijave je u kućicu “Napomena” potrebno upisati imena plesača koje dovodiš, a kod upisa na prvom satu tečaja ostvarujete popust!
POČETNA GRUPA: JUMP START

Početni tečaj traje 3 mjeseca i u tom razdoblju učimo, vježbamo i savladavamo osnove plesnog pokreta u swing plesovima. Upoznajemo se s temeljnim figurama Lindy Hopa, Lindy Charlestona i East Coast Swinga. Kroz sustav zanimljivih, ali i zabavnih vježbi i figura savladavamo držanje, položaj, orijentaciju i kretanje tijela u swing plesovima. Pritom, posebnu pažnju pridajemo plesnoj komunikaciji (tzv. vođenju i praćenju) i stvaramo temelje na kojima možete nastaviti graditi složenije figure na naprednim tečajevima i radionicama.  Krećemo i s osnovama muzikalnosti – slušanjem  i prilagođavanjem svog plesa glazbenom ritmu. Na početku plešemo na pjesme sporijeg tempa, ali vam pokazujemo i kako jednostavnim koracima plesati na pjesme srednjeg i bržeg tempa.

Prva tri mjeseca tečaja nazvali smo JUMP START jer će vam omogućiti da bez problema izađete na plesni podij i suvereno zaplešete na veselje vaše(g) partnera/partnerice i vas samih!